Hogyan tölthetek fel az oldalra?

Beküldve - -

b2ap3_thumbnail_felkialto.jpg

Kedves résztvevők, néhányotoknak nehézséget okozott az első heti próba megfejtéseinek feltöltése. Szerencsére végül mindnyájatoknak sikerült megoldani a feladatot. Ebből okulva, röviden leírjuk a második heti próba feltöltésének lépéseit.

Először vigyétek a kurzort a főmenü PRÓBÁK gombjára, majd a legördülő almenüsorból válasszátok ki a 2. HETI PRÓBA gombot. Ide kattintva érhetitek el a próba leírását és az általunk feltöltött segédanyagokat, melyeket a képekre kattintva tölthettek le.  A leírás alatt, a képek felett lévő Képek jegyzéke:(összes letöltése) gombra kattintva letölthetitek az egészet egyszerre. Amikor elkészültetek a megoldással, munkátokat  .psd, .cdr, .pdf, .png, .jpg, .tiff vagy .gif formátumú fájlként mentsétek el. Majd az oldal alján lévő File beillesztése gomb megnyomása után válasszátok a Média feltöltés  opciót, és az előre ugró ablakba, egyszerűen a bal egérgombot lenyomva tartva, húzzátok be a csatolni kívánt fájlt. Ezután az ablak jobb felső sarkában lévő zöld színű Beillesztés gomb megnyomásával csatolhatjátok a fájlt. Mielőtt a Beküldés gombot megnyomva elküldenétek megfejtéseiteket, ne felejtsétek el megadni a csapat nevét, az Add meg a csapatod nevét mező kitöltésével.

Az EREDMÉNYEK gombra kattintva érhető el az eredménytáblázat. Természetesen ez csak az első heti próba kiértékelése után lesz aktív, legkésőbb 2013. november 29-én. Addig is a beérkezett megoldásokat megtekinthetitek az EREDMÉNYEK gomb alatt elérhető I. HETI PRÓBA  gomb megnyomásával. Itt módotokban áll kommentek formájában megosztani a véleményeteket, melyek a szervezők jóváhagyása után megjelennek az oldalon. Figyeljetek oda, hogy bejegyzésetek tartalma illetve hangneme ne ütközzön a verseny szabályzatába. Erről bővebben a SZABÁLYZAT menüpont alatt olvashattok.

Hozzászólások

  • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég csütörtök, 02 április 2020