Megvannak az első heti próba eredményei

Beküldve - -

b2ap3_thumbnail_noutati7.jpg

 

Kedves résztvevők!

Ezúton szeretnénk gratulálni nektek a sikeresen teljesített első heti próbához. Római katonákhoz méltó módon birkóztatok meg a feladattal, tanúságot téve egyúttal kreativitásotokról is. Ezzel igencsak megnehezítettétek a zsűri feladatát. Örömmel tudatjuk veletek, hogy az elérhető maximális összpontszám csaknem 80,5 %-át nyertétek el. Külön gratulálunk az első heti versenyszám három legtöbb pontszámát elért csapat, a 1. Gladius; az 2. Aurelianus Lányai és az VI Cohors: A „Fiatalok Legjava" valamint a 3. Szféra játékosainak. A többi csapatnak sincs ám oka a csüggedésre, hiszen a szoros versenyben még sok minden változhat. A hátralévő heti próbák illetve az állandó próbák során szerzett pontszámok a végső eredményt még teljesen megváltoztathatják.

Figyelem, azok a csapatok, akik az első heti próba megfejtését elmulasztották feltölteni a honlapra, nem estek ki a versenyből, csupán kevesebb pontszámmal folytathatják a vetélkedőt. Bátorítunk minden hasonló helyzetben levő csapatot a verseny folytatására. A következő próbák illetve az állandó próba megfejtéseit továbbra is a verseny előírásai szerint tölthetitek fel!

A csapatok által elért pontszámokat megtekinthetitek az EREDMÉNYEK menüpont alatt, ahol egy eredményeket összesítő táblázatot fogtok látni. A táblázat fejlécében a CSAPATOK vagy a VÉGSŐ PONTSZÁM rubrikára kattintva az elért eredmények automatikusan növekvő sorrendbe rendeződnek.

További jó versenyt, jó szórakozást és jó munkát kívánunk minden kedves versenyzőnek!

Hozzászólások

  • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég vasárnap, 09 augusztus 2020