Királyok

Beküldve - -

Jelenleg továbbra is a Mikházi csapatokba szolgálok nagyon messze tőletek és hazámtól régen volt már ,hogy eljöttem és hátrahagytalak titeket és ez nagyon elszomorít.

Várom már a hazaútat de meg mindig van 13 év az itteni életemből. Ráadásul a kapitány sem fog hozzánk felé vezényelni minket. Nagyon hiányzik intőtanítása és finom bora. Ezen felül szerető anyámat sem tudom elfeledni, remélem, hogy testvéreimmel együtt mindanyian egészségben éltek. Én nem vagyok beteg s a bajtársaimmal együtt jókedvvel állunk a hadseregbe minden reggel napkeltekor. Rengeteg problémánk van az itteni barbárokkal. Ők nem törődve a halállal minden áron megprobálnak kiűzni innen minket. Egyenlőre ellenállunk és nyomulunk előre. Nagy problémát jelent, hogy itt rengeteg az erdő és benűk rengeteg a vadállat. A medvék és a farkasok éjjelente betörnek a táborba és az élelmeinket probálják elhordani. Azért probléma főként, mert az éjjeli őrseget is megduplázták. Nagyon fárasztok az őrségek után a gyakorlatok. A két feladat között nagyon kevés az idő amit alvásra töltünk. Az őrnagy és a kapitány rendkiül keményen bánnak velünk, de meg is van az eredménye. Errefele van pár falu ahova hétvegente kimenőre elengednek, ami nagy felüdülésnek számit, ha nem is mehetünk minden hétvégén. A termeléssel nem foglakoznak, az élelmiszereket a falusiaktól megszerezzük és naponta járunk vadászni hogy a századot ellássuk. A szakácsunknak arany keze van. Rendkivül jó ételeket eszünk de még mindig nem hasonlít édesanyám lakomáihoz. Egyelőre a sok rossz és néhány jó között minden boldogságom az egyik falusi lány. Öszintén remélem, hogy velem jön az itáliai provinciába. Nagyon sok időt kell várnom addig , ameddig hazatérhetek de már nagyon várom.

Nagyon érdekes ,hogy változott-e az otthonom amióta eljöttem, bővült-e a telkünk és , hogy meg van-e meg az a ló amelyen lovagolni tanultam. Remélem édesapám jó egészségnek örvend és nem hagyta gondozatlanul a szőlőst. Kiskoromban is nagyon szeretem segíteni a bor készítésben. Minden évben remegve vártam az ősz eljötétt. Ha haza értem az első ősszel apámmal és az egész családdal a szolgákkal együtt el készítjük a világ egyik legjobb borát de első dolgom hogy megebédeljek a testvéreimmel és szüleimmel.

Kérlek írjatok, mert nagyon nehéz ilyen mesze tőletek és üdvözöljétek a család többi tagját a nevembe. A közeljővőben nagy csatára készülünk a barbárok ellen és nem valószínű, hogy sérülés nélkül térek vissza a táborba. Várom leveleteket és ha nem válaszolok akkor vagy hazatérek vagy meghaltam. Nagyon szeretlek benneteket kérem az isteneket, hogy haza térhessek hozzátok.

Nagyon szeretlek titeket!

királyok még nem írt bemutatkozó szöveget magáról
A szerzők legfrissebb bejegyzései

Hozzászólások

  • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég péntek, 25 szeptember 2020